Услуги

Дървени конструкции

Пренареждане на керемиди

Балатумни керемиди

Сух монтаж на капаци

Смяна на капандури

Подкеремидна пародишаща мембрана

Улуци и обшивки на комини

Изграждане на навеси и беседки

Хидроизолация

Отстраняване на течове

Гаранция от 7 до 10 години

Нашата работа

Фирмата ни предлага качествен и надежден ремонт на всякакви видове покриви. Използването на качествени покривни материали с дълъг живот на експлоатация е наш приоритет и отговорност. При нас извършването на всяка една услуга е гаранция за професионализъм основани на детайлно проучване на всеки един обект. Проучването на обекта е най-важният момент определящ качеството на извършените услуги.

Преди да се престъпи към ремонта на вашия покрив – частичен или основен, от първостепенно значение е да се направи щателен оглед, да се анализира актуалното състояние на обекта и да се определи какви материали ще се използват. Много важен е изборът на покритие да бъде съобразен с типа на вашия покрив (плосък, скатен или друг вид) и наклона.

Битумните и метални керемиди са изключително широко приложими в изграждането на покривна конструкция от нашите професионалисти.

 

При изборът на материали трябва да се акцентира здравината, защитата от силните атмосферни влияния, дълготрайността на експлоатация на вашия обект.

 

Нашите специалисти имат дълъг професионален опит в изграждането и ремонта на покриви и най-важното работят по план и спазване на срокове с гаранция за качествено изпълнение на услугите.

Доверете ни се, защото освен дългогодишния опит и професионализма, ние ви гарантираме детайлно проучване на вашият покрив, устойчиви и висококачествени материали, качествено изпълнение и спазени срокове.

Готови сме в най-кратки срокове да изготвим най-подходящата оферта за Вашите нужди. Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да направите най-добрият избор за Вас!

Често задавани въпроси

С годините покривът се изхабява и има все по-голяма вероятност да протече. След буря или проливен дъжд е препоръчително да проверите таванските помещения или най-горните етажи на къщата ви или сграда, за да проверите дали има течове или следи от такива. Всякакви влажни петна, пукнатини, мухъл могат да бъдат показват за протекъл покрив.

В повечето случаи след като дъждът попадне под керемидите, дървеният гредоред или покривна конструкция е възможно да се появи гниене и пленясване, което дава предпоставки за ремонт на покрива.

В наши дни покривните материали са много по-здрави и качествени, отколкото преди, затова след като заменим стария покрив може да сте сигурни, че той ще издържи поне 10-15 години без никакви проблеми.

От написаното до момента е важно да кажем, че за да имате гаранция в ремонта на покрива трябва да сте сигурни, че майсторите извършили ремонта са извършили услугата отлично и качествено.

Ние от Брендо строй предлагаме  качествени услуги за ремонт на покрива и всички видове покривни ремонти, независимо дали е нужен цялостен ремонт или частично ремонтиране.

При теч на покрива ви или появата на конденз не винаги има нужда от цялостна смяна на покрива, ние от фирма Брендо строй предлагаме обстоен преглед на вашият покрив това включва – откриване на старите керемиди, полагане на нова мембрана, изработка на летвена скара и редене на старите керемиди или нови керемиди зависимост от състоянието на старите. С този преглед ние запазваме покрива и даваме гаранция.

Много често след силна буря или ветрове, част от керемидите на покрива ви се разместват, това води до навлизане на вода в подпокривното пространство. При правилно подредени керемиди този проблем изчезва, но ако още при първоначалното нареждане, припокриването на керемидите не е изчислено правилно, при силен насрещен вятър се получава  навлизане на вода под керемидата. Така ясно се забелязва, появявата на влага в подпокривното пространство, а след нея мухъл, гниене на дървесина и други.

Нашите служители са професионалисти в сферата и е истинско удоволствие да ги гледаш как работят. Те са добре обучени и с дългогодишен опит. Екипът е добре организиран, разполага с най-новото модерно оборудване необходимо за ремонт или цялостно изграждане на покриви. За нашата фирма най-добрата реклама е  препоръката от нашите клиенти на свои приятели, близки и роднини и това ни помага да развиваме бизнеса си!

Хидроизолацията е най-добрият вариант за справяне с течовете влагата и конденз на покриви и тераси от бетонова основа за дългогодишно запазване на бетоновата основа е двупластовата хидроизолация, която се състои от газопламъчно залепване на първи пласт воалит без посипка и втори пласт воалит с посипка предпорачителнят воалит е 3.5 кг. и 4.5 кг., а нашият екип от професионалисти се справя винаги отлично с тази дейност.

Основни предимства на хидроизолацията с воалит са:

 

  • Полагането на хидроизолация спира достъпа на вода и влага до дома ви и предотвратява появата на влага, мухъл и плесени в дома ви. А какво по-добре от това, всички знаем, че тези неща са вредни за здравето ни, а хидроизолацията ни дава решение и справяне с този труден проблем. Мухълът е изключително вреден за нашето здраве, особено за малки деца. Не живейте с този проблем вкъщи, а го решете възможно най-бързо и окончателно!
  • Увеличава цената на имота! Това е така, защото ако вашата къща има проблем с влагата, цената и веднага пада, а този спад, ще ви струва много повече отколкото, ако преди това наемете професионална фирма за полагане на хидроизолация и ремонт на покриви. Така, че не губете ценно време, ремонтирайте вашия покрив днес,  още повече ако обмисляте продажба на имота!
  • Забележителни изолационни качества! Хидроизолацията с воалит след полагане под действието на слънчевите лъчи действа като „водоустойчив килим“, който предотвратява всички опити на дъждовната вода да проникне в къщата ви. Гъвкавият покрив има и добри шумо-изолационни свойства.
 

Битумната керемида е основен материал, който се използва за покриви с по-малък или по-голям градус (наклон) на покрива от нормалните керемиди. Предимство на битумната керемида, е че е в пъти по-лека от обикновените бетонови и глинени керемиди.

Покривния филц подобен на катран е основния материал за направата на покривна битумна керемида, а тя от своя страна се използва от десетилетия като водоустойчиво покритие в жилищни и търговски сгради.

Основни предимства на битумната керемида са:

 

  • Неограничени технологични възможности! Използвайки този тип материал, може да оборудвате покрив с всякаква архитектурна сложност, независимо от избрания наклон. Плочките лесно се монтират върху куполи, многостранни шатрови конструкции и други.

 

Съвместимост! Резултатът от правилното полагане е перфектна хармония с екстериорите на сгради с ниски и високи покриви, независимо от архитектурните стилове. Подходящ както за класика, така и за стайлинг на антики, както и за новите дизайнерски тенденции.

  • Лесна инсталация! След използване на правилна фирма за монтаж, подреждането на покрива с използването на битумни керемиди може да се извърши с финес. Строителната фирма не е нужно да използва голям екип от хора, а малка група тесни специалисти
  • Забележителни изолационни качества! Битумните керемиди след полагане под действието на слънчевите лъчи образуват „водоустойчив килим“, който предотвратява всички опити на дъждовната вода да проникне в къщата ви. Гъвкавият покрив има и добри шумо-изолационни свойства.

Какви са стъпките за
ремонт на покриви?

Покрива ви тече, има паднала керемида или просто искате да го подновите?

Първата стъпка е да се свържете с нас.

1

Оглед и оферта

След уговарен удобен
ден и час ще направим оглед на обекта

2

Изпълнение

Професионално ремонтираме вашия покрив, за да бъде устойчив и безпроблемен

3

Почистване

След приключване на работа, обекта се почиства, за да бъде издаден в изряден вид

4

Издаване

Издаваме готовия и почистен обект, готов да му се радвате.